FC Utrecht speelt in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal tegen sc Heerenveen. Op woensdag 9 mei begint de heenwedstrijd in Friesland om 20.45 uur en op zaterdag 12 mei is de return in Utrecht. In Stadion Galgenwaard wordt die dag ook om 20.45 uur afgetrapt.

KAARTVERKOOP UITWEDSTRIJD
Voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen begint voor Gouden Seizoenkaarthouders de kaartverkoop vanavond (zondag) om 20.00 uur. Om 9.00 uur begint morgen (maandag) de kaartverkoop voor Uitkaarthouders. Voor Seizoenkaarthouders gaat de kaartverkoop morgen (maandag) om 12.00 uur van start. De kaartverkoop duurt tot en met dinsdag, 23.59 uur.

KAARTVERKOOP THUISWEDSTRIJD
Voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen is de kaartverkoop al begonnen. Je kunt per (Seizoen)Clubkaart van FC Utrecht maximaal 6 kaartjes kopen voor de partij tegen de Friezen.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot de match tegen sc Heerenveen en kunnen op de wedstrijddag met hun pasje naar binnen.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht krijgen 50 procent korting op hun eigen kaartje.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.