De 18-jarige middenvelder Mehdi Lehaire heeft zich voor twee jaar, met een optie voor nog een extra jaar, verbonden aan FC Utrecht. De Belg zette vandaag zijn handtekening onder het contract dat hem tot medio 2020 aan FC Utrecht verbindt. 
 
Lehaire doorliep de jeugdteams van Lierse SK, waarna hij twee keer zijn opwachting mocht maken in het eerste elftal van Lierse SK. Vanaf komend seizoen zal de rechtsbenige aanvallende middenvelder uitkomen voor Jong FC Utrecht.
 
“Mehdi is een echte verbindingsspeler op het middenveld”, vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam over de nieuwe aanwinst van Jong FC Utrecht. “Hij beschikt over een goede steekpass, fijne traptechniek en een uitstekend tactisch inzicht. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Mehdi al ervaring opgedaan op het hoogste niveau van België. Hij is een aanwinst voor Jong FC Utrecht, een compliment naar de scouting.”
 
“Voor Mehdi is FC Utrecht zijn eerste overstap naar het buitenland. Bij Jong FC Utrecht krijgt hij de gelegenheid zich verder te ontwikkelen in de Jupiler League”, aldus Manager Academie Jelle Goes. “We hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten en gaan er alles aan doen om deze verder te ontwikkelen in Jong FC Utrecht.”