Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 19.00 uur begint de stroom van berichten vanuit het Abe Lenstra Stadion.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Friese schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit Heerenveen, via Instagram Stories. Volg de club op Instagram en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vandaag weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in het Abe Lenstra Stadion doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd sc Heerenveen - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit de thuishaven van de Friezen natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt. Het kanaal: FOX Sports 1.

De wedstrijd sc Heerenveen - FC Utrecht begint vanavond (woensdag) om 20.45 uur.