Verdediger Nick Lim en middenvelder Shayne Pattynama spelen ook komend seizoen voor Jong FC Utrecht. De aflopende verbintenissen van de 19-jarige talenten uit eigen opleiding zijn met één seizoen verlengd.
 
Lim’s voetballoopbaan ging van start bij Alphense Boys. De multi-functionele voetballer stapte vanuit die ploeg over naar Ajax, om vervolgens bij FC Utrecht aan te sluiten. Een zware blessure zorgde ervoor dat Lim dit seizoen nauwelijks in actie kwam voor de beloftenploeg van de FC uit de Domstad.
 
Voor het Jupiler League-team van FC Utrecht maakte Pattynama deze jaargang in achttien duels zijn opwachting. De Flevolander droeg het shirt van Ajax voordat hij in 2010 aansloot bij de academie van de Utrechters.
 
“We zijn er blij mee dat we ook in het seizoen 2018/2019 over Nick en Shayne kunnen beschikken en hebben er vertrouwen in dat ze de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen maken”, reageert Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam.