FC Utrecht gaat het thuisshirt voor het seizoen 2018/2019 aanpassen. Het tricot dat is bedoeld voor de nieuwe jaargang en afgelopen zondag in première ging, leverde talrijke feedback op van betrokken geledingen. Op initiatief van hoofdsponsor Zorg van de Zaak en FC Utrecht is, met inachtneming van de vele reacties, een nieuwe versie van het thuisshirt ontworpen.
 
De terugkeer van de diagonaal op de voorkant van het shirt van FC Utrecht was een grote wens van de achterban van de Utrechtse Eredivisionist, zoals dat afgelopen zondag door de spelers werd gedragen. Toch voldeed het shirt, dat door de hiervoor verantwoordelijke geledingen van de club was goedgekeurd, niet aan de verwachtingen. Hierop hebben hoofdsponsor Zorg van de Zaak en FC Utrecht, in nauwe samenspraak met FC Utrecht geledingen een aantal subtiele doch relevante aanpassingen gedaan. Hiermee hebben we een shirt waar we allemaal trots op zijn. En daar gaat het om. Het nieuwe thuisshirt van FC Utrecht is vanaf nu te PRE-ORDEREN via de website van FC Utrecht.