Noodweer in Noord Brabant zorgde voor een half uurtje uitstel van de wedstrijd.

FCU moest vandaag zijn meerdere gaan bewijzen tegen FC Den Bosch O15. Dit lukte de eerste 10 minuten uitstekend, maar daar kwam verandering in. Den Bosch kwam langzaam in het spel door laconiek en weinig scherpte bij FCU. Na een goede solo van Thomas Thiadens werd de 0-1 gemaakt. Als het vizier van de verdienstelijk spelende Robin Horst op scherp had gestaan, waren er meer doelpunten gevallen in de eerste minuten. De perfecte trap van de Den Bosch middenvelder vanuit een corner, de goede door kopbal van een lange Den Bosch speler, de juiste afronding en daar was plots de 1-1 tegen het rustsignaal aan.

In de tweede helft was de start van FC Den Bosch goed en werden er net als in de eerste helft te weinig duels gewonnen, maar FCU herpakte zich goed. Het spel werd sneller verlegd en de druk kwam meer bij Den Bosch te liggen. Na een perfecte aanval werd de bal door een Den Bosch speler met de hand voor de doellijn gestopt, een penalty. Appeltje-eitje voor Mees Rijks, 1-2.
FCU heeft het zich deze wedstrijd onnodig moeilijk gemaakt maar trok toch aan het langste einde.