De Onder 13 van FC Utrecht heeft op de laatste speeldag de competitie winnend afgesloten met een relatief eenvoudige 1-4 overwinning.

Zeeburgia speelde net als bij de thuiswedstrijd op Zoudenbalch wat verder terug getrokken, bij vlagen zelfs met 5 verdedigers om het de Utrechters aan de bal moeilijk te maken tijdens het aanvallen. FC Utrecht bleef geduldig loeren op ruimtes en wist de nodige gevaarlijke kansen te creëren. De 0-1 kwam op het scorebord door een vrije trap van Rafik el Argaoui, die de bal goed plaatste over de ietwat kleine keeper. De 0-2 ontstond uit een goed uitgespeelde aanval. Vanuit de opbouw van achterin werd Jesse van de Haar gevonden, die met een simpele voetbeweging Elvic Jager vrij zette voor de keeper. De 0-3 werd vlak voor rust binnen gekopt vanuit een corner bij de eerste paal door Nazjir Held.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, maar deed Zeeburgia iets terug door niet oplettend verdedigen (1-3). Zo'n tien minuten voor tijd kopte invaller Quinn Dundas - wederom uit een standaarsituatie -  de 1-4 binnen. FC Utrecht besluit het seizoen door deze overwinning op een stevige derde plaats in de 1e divisie A.