De laatste competitiewedstrijd werd vandaag uit tegen Willem II op natuurgras gespeeld. In sommige situaties was dat even wennen, bijvoorbeeld bij de balaanname. Na een goede warming-up was iedereen hier gelukkig goed op voorbereid. Dankzij de aanvallende intenties van beide ploegen werd het een mooie open wedstrijd. FC Utrecht speelde verzorgd en in een goed tempo. Zo werkten Finn en Timo goed samen, waardoor steeds één van de twee vrij was op het middenveld. D’jeandreau en Cheveyo zorgden voor explosieve loopacties in de diepte. Op eigen helft moeten we alleen oppassen voor gevaarlijk balverlies. Hierdoor kon Willem II een paar keer tot scoren komen. Verder konden we de kansen wat beter verzilveren. Verdedigend deed iedereen zijn werk naar behoren. Ronnie voerde steeds goed de druk op en Jahrnell zorgde ook steeds voor rugdekking in het centrum. Soms moeten we er nog voor zorgen dat we niet zomaar uitgespeeld worden door langer op de been te blijven. Wel was het duidelijk dat FC Utrecht de betere ploeg was en zo werd de laatste wedstrijd Twin Games met een overwinning afgesloten. Na vandaag staan er namelijk alleen nog een oefenwedstrijd en een toernooi op het programma, die net als volgend seizoen bij O13 in 11 tegen 11 worden gespeeld.

Uitslag
Blok 1: 0-1 / 1-1
Blok 2: 2-0 / 0-2
Blok 3: 2-2 / 0-0
Blok 4: 1-3 / 1-1
Totaal: 7-10