In het stadion van FC Volendam werd er vandaag een oefenwedstrijd 11 tegen 11 gespeeld. Aanvankelijk ging het spel gelijk op, maar toch wist FC Volendam al snel naar een 2-0 voorsprong uit te lopen. In het middenstuk van de wedstrijd speelde FC Utrecht te slap en was er te weinig overtuiging. De enkele kansen die gecreëerd werden, leidden bovendien niet tot doelpunten. Pas toen het 6-0 was ging de knop om. Door een fanatiekere instelling was FC Utrecht opeens de betere ploeg en zorgde voor een 6-1 eindstand dankzij een doelpunt uit een penalty van Timo Jansen. De belangrijkste les is dat een goede instelling bepalend is om een goede wedstrijd neer te kunnen zetten en dus vanaf het eerste fluitsignaal vanuit jezelf moet komen. Volgende week gaan we dit proberen iedere wedstrijd te bewerkstelligen wanneer we het seizoen afsluiten met een toernooi in Woerden.

Uitslag
6-1