Na het sportieve succes bij de Provinzial Pfingstcup in Düsseldorf mocht de Onder 11 vandaag aantreden tegen PSV voor de laatste competitiewedstrijd. FC Utrecht en PSV waren de gehele wedstrijd zeer gelijkwaardig aan elkaar. De spelers van FC Utrecht hadden vandaag als opdracht om na het veroveren van de bal zo snel mogelijk de bal achter de laatste linie te spelen. Hierbij lag het accent op het direct over de bal kijken, de passing van de spelers die de bal veroveren en het maken van loopacties van middenvelders en aanvallers. In de eerste twee blokjes speelde FC Utrecht op beide veldjes zeer geconcentreerd en wist het uit omschakelen regelmatig gevaarlijk te worden. Echter ging FC Utrecht onzorgvuldig om met de geboden kansen. In het derde blokje was FC Utrecht een stuk slordiger door in het omschakelen naar aanvallen de lopende spelers niet goed (te hard) in te spelen. PSV trok het initiatief naar zich toe, maar zag FC Utrecht in de laatste minuut van de wedstrijd 2 doelpunten maken waardoor de eindstand op 7- kwam.

Blok 1: 0-0 / 1-1
Blok 2: 1-2 / 1-0
Blok 3: 1-1 / 1-2
Blok 4: 1-0 / 1-1