FC Utrecht Onder 11 wist dat Ajax Onder 11 bij winst kampioen zou worden en vast beraden een resultaat te behalen. FC Utrecht kwam prima uit de startblokken tegen een gretig Ajax. De jonge Domstedelingen verdedigden compact en zetten de tegenstander bij vlagen goed onder druk door met strijd en passie de duels aan te gaan. De Amsterdammers hadden weliswaar iets meer balbezit, maar FC Utrecht had de meeste kansen. Deze kansen kwamen tot stand door na het veroveren van de bal gebruik te maken van de ruimte achter de defensie van de tegenstander. Dit deed FC Utrecht door explosieve loopacties van de spitsen en middenvelders in de diepte. De spitsen werden uitstekend in stelling gebracht, maar wisten onvoldoende gebruik te maken van de geboden kansen. Desondanks ging de wedstrijd qua score de eerste drie blokjes gelijk op. In het vierde blokje wilde FC Utrecht voor de winst gaan, maar helaas waren de krachten bij de jonge FC Utrechters weggevloeid en kon Ajax verder uitlopen. Al met al, heeft de Onder 11 een zeer verdienstelijke wedstrijd gespeeld, waarbij het als team uitstekend compact heeft verdedigd en in balbezit goed gebruik heeft gemaakt van de ruimte achter de verdediging.
 
FC Utrecht Onder 11 – Ajax Onder 11 7-12
Blok 1: 1-1 / 0-2
Blok 2: 2-0 / 1-3
Blok 3: 1-1 / 1-2
Blok 4: 1-0 / 0-3
 
Hemelvaart toernooi Victoria’04
Op donderdag 10 mei speelde FC Utrecht Onder 11 het Hemelvaart toernooi bij Victoria’04. Op het 9x9 toernooi ging FC Utrecht slordig van start. FC Utrecht Onder 11 speelt bijna nooit op natuurgras en dat was in de eerste wedstrijden duidelijk te zien. De spelers hadden moeite om de bal snel te controleren waardoor het tempo van de aanvallen te laag lag. Toch wist FC Utrecht zich te kwalificeren voor de kampioenspoule die ’s middags werd gespeeld. In de kampioenspoule was duidelijk zichtbaar dat de spelers van FC Utrecht beter gewend waren aan het natuurgras en dat resulteerde in drie overwinningen op KV Mechelen, AFC en De Graafschap. In de finale was Volendam de tegenstander. FC Utrecht was de gehele finale dominant in het positiespel en wist een aantal kansen te creëren, maar deze niet te benutten. Helaas wist Volendam de strafschoppen net iets beter te nemen dan FC Utrecht.
 
FC Utrecht – sv Huizen 2-0
FC Utrecht – SDZ 0-0
FC Utrecht – Quick Boys 1-1
FC Utrecht – KV Mechelen 1-0
FC Utrecht – AFC 2-0
FC Utrecht – De Graafschap 2-0
FC Utrecht – Volendam 0-0 (Volendam w.n.s.)