FC Utrecht won gisteren (zaterdag) met 2-1 van SC Heerenveen en verzekerde zich daardoor van een plek in de finale van de Play-Offs. In een kolkend Stadion Galgenwaard was de support van de twaalfde man duidelijk aanwezig en gaf het de ploeg extra steun om de overwinning over de streep te trekken.
 
Ik wil namens de raad van commissarissen, directie, staf en spelers de supporters bedanken voor de steun en geweldige sfeer gisteravond in het stadion”, aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “Ook het eerbetoon voor Roel Ludwig was erg indrukwekkend. We wensen Roel en de familie heel veel sterkte en kracht toe.”
 
In de finale treft FC Utrecht als tegenstander Vitesse. Dinsdag wordt de wedstrijd gespeeld in Arnhem, zaterdag kan FC Utrecht deze tweeluik beslissen in het eigen Stadion Galgenwaard. “We beseffen dat er nog een grote uitdaging tegen Vitesse staat te wachten, maar met de twaalfde man gaan we die met vertrouwen tegemoet.”