In de finale van de Latjetrapcompetitie van FC Utrecht staan zaterdag FC De Bilt, SV Argon en PVCV tegenover elkaar. Welke ploeg zich tot de beste kroont? Dat zal blijken in de rust van de play-off-partij tussen FC Utrecht en sc Heerenveen.

Favoriet voor de eindzege is FC De Bilt, dat tijdens de voorrondes de hoogste score van alle 21 deelnemende teams neerzette: 5 keer raak. SV Argon en PVCV, met een score van 4, plaatsten zich ook voor de eindstrijd. 

Stand FC Utrecht Latjetrapcompetitie 2017/2018

 • 1) FC De Bilt - 5
 • 2) SV Argon - 4
 • PVCV
 • 4) VV Brederodes - 3
 • GVV Geldermalsen
 • JSV
 • Sportlust'46
 • Sportlust'46
 • vv Schalkwijk
 • 9) Bunnik'73 - 2
 • Desto
 • DEV Doorn
 • FC Breukelen
 • FC Delta Sports'95
 • Saestum
 • SO Soest
 • SV Houten
 • SV Lopik
 • SV Odijk
 • VSV Vreeswijk
 • 20) 't Goy - 1
 • SV Geinoord