FC Utrecht speelt morgen de eerste wedstrijd in de finale voor de Play-Offs in Arnhem tegen Vitesse. FCUtrecht.nl sprak voorafgaand aan deze wedstrijd met trainer/coach Jean-Paul de Jong.

"De euforie was mooi omdat je in samenwerking met het publiek de finale bereikt hebt maar het gaat voor ons om de finale te winnen", begint De Jong zijn voorbeschouwing. "Vitesse is een tegenstander om respect voor te hebben, maar het is belangrijk om te zien hoe wij daar tegen acteren en daaruit hebben we een heel goed gevoel uitgehaald", doelt De Jong op het 1-1 gelijkspel en de 5-1 overwinning.

De wedstrijd tegen SC Heerenveen leverde een zwaarbevochten overwinning op, hoe zijn de spelers uit de strijd gekomen? "Iedereen is vandaag op de training, iedereen wil dolgraag een bijdrage leveren en wij zullen daarin kijken in hoeverre de spelers wel of niet beschikbaar zijn. Zeker omdat we zaterdag alweer de volgende wedstrijd spelen en we met een fitte selectie meer keuze hebben."