De eerste 1.000 FC Utrecht Seizoenkaarten waren in een mum van tijd verkocht. Twee dagen eerder dan vorig jaar bij de Seizoenkaartverlengingsperiode werd de eerste mijlpaal geslecht. FCUtrecht.nl nam een duik in de statistieken die horen bij de eerste 1.000 Seizoenkaarten.
 
Voor 928 van de eerste 1.000 verkochte Seizoenkaarten geldt dat het een verlenging is van een bestaande Seizoenkaart. De snelle rekenaar heeft dan dus al in de smiezen dat bij 72 abonnementen er sprake is van een nieuwe Seizoenkaart.
 
Op de Zuidtribune zijn tot nu toe de meeste Seizoenkaarten verkocht: 405 stuks. De Bunnikside volgt met 256, daarna de Cityside met 189 en de Noordtribune met 150.
 
Ruim de helft van de eerste 1.000 Seizoenkaarten die over de toonbank ging, was een ‘gewone’ Seizoenkaart. Bijna een kwart was een Seizoenuitkaart en bijna één vijfde was een Gouden Seizoenkaart.
 
Tot nu toe loopt de stad Utrecht voorop als het gaat om Seizoenkaarthouders. Nieuwegein volgt op plek 2, daarna Houten, Maarssen en IJsselstein.