Een lange tafel, negen spelers en tientallen vragen. Dat was het beeld tijdens de kinderpersconferentie op 21 maart tijdens de WKZ-Week. Spelers en stafleden van FC Utrecht bezochten de kinderen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis om ze een hart onder de riem te steken. Afgelopen zondag konden de kinderen op uitnodiging van de club de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag bezoeken. 

En dat deden ze! 48 kinderen en ouders/begeleiders werden als ware V.I.P.-gasten onthaald en beleefden de wedstrijd vanaf de beste plekken in het stadion. Vanuit diverse skyboxen konden ze kijken naar de 'thriller' tussen FC Utrecht en ADO Den Haag. Wij zijn alle skyboxhouders dankbaar die plaatsen in hun box hebben afgestaan. De kinderen en families werden door de spelersbus van FC Utrecht bij het WKZ opgehaald en onder politiebegeleiding gebracht naar Stadion Galgenwaard.

Voorafgaand waren er veertien kinderen die deelnamen aan de vlaggenparade. Na afloop werd de kinderen nog een klein presentje meegegeven. Dankzij Douwe Egberts werden alle kinderen en ouders/begeleiders namelijk voorzien van goodiebags, knuffels en een smaaksensatie door ze te voorzien van bijzondere JDE-dranken. 

Naast de kinderen en de ouders/begeleiders was er ook een kaartenactie voor het personeel van het WKZ. Van ieder verkocht kaartje is er €1,- gedoneerd aan de Vrienden van het WKZ.

Samen hebben wij alle kinderen een onvergetelijke middag in Stadion Galgenwaard bezorgd.