Onder de hete zon begon FC Utrecht O12 vandaag heel goed aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen O12. In de eerste twee blokjes was de thuisploeg dominant en de baas op het veld. Door in een hoog baltempo te spelen werden er mooie aanvallen opgezet. Timo Jansen gaf de beslissende pass aanvankelijk steeds direct, waardoor er kansen ontstonden die ook werden verzilverd. Helaas moest Timo Jansen snel daarna het veld ruimen doordat hij bij een val ongelukkig terecht kwam op zijn pols. Nadat ook Finn Gaillard met een handblessure moest uitvallen kregen we het moeilijk. Doordat er slechts werd omgeschakeld en doordat de spitsen de bal minder goed konden vasthouden slonk de voorsprong van zeven doelpunten ineens naar nog maar twee doelpunten. Gelukkig rechtte de ploeg de rug en dankzij de getoonde veerkracht werd er toch nog een mooie overwinning behaald waar iedereen aan heeft bijgedragen. Ondanks dat deze week een aantal spelers slecht nieuws heeft gehad dat ze de opleiding aan het einde van het seizoen moeten verlaten, hebben we het toch weer samen gedaan. En dat is een compliment waard aan het hele team, want daardoor blijft een goede reeks van overwinningen in stand.

Uitslag
Blok 1: 4-2 / 0-0
Blok 2: 4-0 / 2-1
Blok 3: 3-3 / 0-5
Blok 4: 2-1 / 1-0
Totaal: 16-12