Na de Paasbrunch een pot voetbal bekijken? Dat kan vandaag (Tweede Paasdag) in Stadion Galgenwaard. Daar staat Jong FC Utrecht tegenover Go Ahead Eagles. De Jupiler League-partij begint om 14.30 uur.

Het beloftenteam van FC Utrecht tankte afgelopen vrijdag vertrouwen in Wijdewormer. Daar waren de Utrechtse talenten met 1-3 te sterk voor Jong AZ, dat voor de tweede keer dit seizoen werd geklopt door de Domstedelingen. “Wat nu interessant is”, stipte een tevreden oefenmeester Robin Pronk na afloop van de partij in Wijdewormer aan, “is om te kijken of de spelers twee wedstrijden in vier dagen kunnen spelen. Dat is ook profvoetballer worden en dat is de uitdaging richting maandag.”

Deventer jaagt op periodetitel
De uitdaging van Go Ahead Eagles is er één van een heel ander soort. De ploeg uit Deventer staat ondanks de sterke selectie en de torenhoge verwachtingen in de Jupiler League op plek zestien en lijkt alleen door het winnen van de vierde periodetitel nog deelname aan de play-offs af te kunnen dwingen. De man die dat moet zien te bewerkstelligen, is Jan van Staa. De Utrechter, ooit begonnen bij DOS en later speler van FC Utrecht, is met zijn formatie op de goede weg. Zeven punten uit drie duels, dat is de oogst vooralsnog in de derde periode.

Kaarten via internet en in Fanshop
Tickets voor Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. De deuren van de winkel gaan vandaag om 13.30 uur open.

Niet van de partij? Volg het verslag!
Ben je er niet bij vandaag? Ook dan kun je het verloop van Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles volgen. Via DIT TWITTERKANAAL doet FC Utrecht verslag van de Jupiler League-wedstrijd.