Tijdens mooi voetbalweer heeft FC Utrecht O12 vandaag dankzij veel lef en inzet een overwinning over de streep getrokken in een spannende uitwedstrijd tegen PEC Zwolle O12. Door veel druk en snelle aanvallen van beide kanten ging het spel vandaag op en neer. Vooral D’jeandreau was met snelle acties een ware plaag voor de verdedigers van PEC Zwolle. Leerpunten zitten verscholen in sneller in beweging komen en beter de bal vasthouden voorin. Daarmee kunnen we de druk nog meer op het doel van de tegenstander verplaatsen in plaats van dat we met tegenaanvallen worden geconfronteerd. In het laatste blokje werd het soms emotioneel, maar heeft het team laten zien dat het in Spanje heeft geleerd wat spelen voor de winst is. En omdat Cheveyo toen eindelijk weer wat beter in het spel kwam, is het PEC niet meer gelukt om langszij te komen en werd de goede reeks met overwinningen doorgezet.

Uitslag
Blok 1: 2-0 / 0-3
Blok 2: 0-0 / 0-1
Blok 3: 0-0 / 1-0
Blok 4: 0-1 / 1-0
Totaal: 4-5