Business Club lid Prins Schoonmaakdiensten verzorgt ook de komende drie seizoenen de schoonmaak van trainingscomplex Zoudenbalch. Op Zoudenbalch trainen alle teams van FC Utrecht, van de eerste selectie tot de jongste jeugd. Het Utrechtse bedrijf en de club uit de Domstad tekenden een contract tot medio 2021.
 
Vijf jaar geleden trad Peter Prins, eigenaar van Prins Schoonmaakdiensten, toe tot de Business Club van FC Utrecht. Trouw bezoekt hij alle thuiswedstrijden en Business events van de club. Sinds de start van dit seizoen ontfermt hij zich met zijn schoonmaakbedrijf over het schoonmaakonderhoud op trainingscomplex Zoudenbalch, gelegen naast Stadion Galgenwaard. Nu wordt het sponsorcontract uitgebreid met exposure binnen het stadion.
 
‘Al jaren ben ik een trouwe supporter van de club. Ik draag niet alleen het eerste elftal, maar zeker ook de jeugd van de FC een warm hart toe’, aldus Peter Prins. ‘Ik ben er trots op dat we nu ook de schoonmaak op het trainingscomplex van FC Utrecht, waar de jeugd wordt klaargestoomd voor het grote werk, verzorgen.’
 
Ook Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business, is blij met de getekende overeenkomst: ‘Mooi dat een bedrijf dat al jaren Business Club lid is van de FC, de komende jaren de schoonmaak blijft verzorgen op ons trainingscomplex. Wij zijn erg blij met de grote betrokkenheid van Peter Prins bij de club.’
 
Over Prins Schoonmaakdiensten
Prins Schoonmaakdiensten is een onderneming met 160 vaste personeelsleden. Het bedrijf werkt al bijna 42 jaar vanuit hun kantoor in Utrecht voor ruim 240 opdrachtgevers. De visie is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met de opdrachtgevers. Kwaliteit, service en klantgericht werken zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Prins Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het schoonhouden van diverse gebouwsoorten en oriënteert zich op de regio Midden-Nederland.

Meer informatie: http://www.prinsbv.eu/