Verdediger Christopher Mamengi van FC Utrecht gaat met Oranje Onder 17 naar het Europees Kampioenschap. De achterhoedespeler maakt deel uit van een selectie van twintig talenten die is samengesteld door bondscoach Kees van Wonderen.

Oranje Onder 17 is ingedeeld in Groep D van het EK, dat wordt gespeeld in Engeland. De Nederlandse talenten beginnen aan hun jacht op de trofee met een wedstrijd tegen Duitsland Onder 17. Die wordt op zaterdag 5 mei gespeeld in het Walsall FC Stadium. Op dinsdag 8 mei speelt Oranje Onder 17 tegen Spanje Onder 17 in het Burton Albion Stadium. De derde en laatste groepswedstrijd is op vrijdag 11 mei in het Loughborough University Stadium tegen Servië Onder 17.

De selectie van Oranje Onder 17 voor het EK in Engeland:
Brian Bobbey (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Jurrien Timber (Ajax), Quinten Timber (Ajax), Nordin Musampa (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Mees Bakker (AZ), Bram Franken (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Wouter Burger (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Joey Koorevaar (Feyenoord), Toshio Lake (Feyenoord), Crysencio Summerville (Feyenoord), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Shurandy Sambo (PSV), Nigel Thomas (PSV), Elayis Tavsan (Sparta Rotterdam), Christopher Mamengi (FC Utrecht)