Het was weer een nieuwe finale voor FCU O15. Winnen van NEC betekende afstand nemen van een directe concurrent om bij de eerst acht te komen.  Een zeer degelijk NEC moest worden bespeeld op een perfecte kunstgrasmat, met veel inzet en strijd, en dat gebeurde.Na vijf minuten had FCU al op twee nul moeten staan, helaas werden de kansen niet benut door de hard werkende Juruël Bernadina. NEC dat in een 1-4-2-3-1 formatie speelde, kwam nauwelijks over de middenlijn en kon geen kans creëeren. Tot dat ene momentje in minuut 24 .... bal niet goed weggewerkt en een lucky goal ......... 1-0!

FCU raakte na rust niet in paniek en toonde veerkracht. Het betere van het spel werd beloond door een prachtig schot (1-1) en een benutte penalty (1-2) van Achraf Boumenjal. NEC probeerde in de slotfase een gelijkspel te forceren door veel lange ballen te spelen en druk naar voren te geven, maar dit resulteerde in nog meer mogelijkheden voor FCU. Een zeer verdiende overwinning.