Op een warme en zonnige dag gingen we bij Feyenoord op bezoek. Een overwinning zou betekenen dat konden blijven meedoen om de eerste drie plaatsen op de ranglijst. Het veld was zeer hobbelig waardoor het moeilijk was om goed positiespel te spelen. Dit was ook zichtbaar gedurende de hele wedstrijd. In de 1e helft werd er vaak slordig en simpel balverlies geleden waardoor Feyenoord de betere kansen kreeg in de omschakeling. Toch scoorde Mido Hamelynck een goal namens FC Utrecht. Helaas werd deze afgekeurd wegens buitenspel. Een beslissing vol met twijfels.

In de 2e helft bleef het in balbezit slordig , werd er wel beter verdedigd en kreeg Feyenoord weinig tot geen kansen meer.  Aanvallend gezien waren we vandaag niet gevaarlijk. Achter de verdediging van Feyenoord lag veel ruimte, alleen wisten we daar niet goed gebruik van te maken en creëerden wij geen kansen. Het duel leek op een gelijkspel af te gaan. Uit een spaarzame counter van Feyenoord scoorde zij de 1-0. Volgens de scheidsrechter was er geen overtreding aan vooraf gegaan. In de laatste fase van de wedstrijd lukte het ons niet om de wedstrijd nog te kantelen en bleef het 1-0 voor Feyenoord. Met nog 4 wedstrijden te gaan in de competitie krijgen we a.s. dinsdag alweer de kans tegen PSV om ons te revancheren voor het puntenverlies van vandaag.