Nieuwe week, nieuw dubbel wedstrijdprogramma voor Jong FC Utrecht. Het team van trainer/coach Robin Pronk, dat in deze fase van het seizoen in sneltreinvaart van de ene naar de andere uitdaging gaat, speelt vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard tegen FC Volendam. Het treffen met de Wijdbroeken begint om 20.00 uur.

Drie zeges op rij: dáár ging Jong FC Utrecht afgelopen vrijdag voor in Flevoland. En in het Yanmar Stadion tegen Almere City FC behoorde een driepunter ook absoluut tot de mogelijkheden. Maar na knappe overwinningen op achtereenvolgens Jong AZ (1-3) en Go Ahead Eagles (1-0) viel het kwartje op het Almeerse kunstgras de verkeerde kant op voor de talenten uit de Domstad. De gelouterde Sherjill Mac-Donald besliste het treffen met twee goals: 2-1.

Niet doorgedrukt
“Er waren drie, vier momenten waarop we de trekker moesten overhalen”, blikte trainer/coach Pronk terug vrijdagavond in de catacomben van het Yanmar Stadion. “In aanvallend opzicht waren we niet vaak genoeg in staat door te drukken.”

De nodige bekende gezichten
Vanavond een nieuwe kans op succes voor de talenten uit Utrecht, die andermaal een team treffen dat in deze fase van de competitie alles op alles moet zetten om plaatsing voor de play-offs af te dwingen. In de middenmoot van de ranglijst zijn de verschillen minimaal. Eén punt meer of minder kan het verschil maken tussen wél of geen toetje in de vorm van play-offs. Bij de Volendammers de nodige spelers met een verleden bij (de jeugdrangen) van FC Utrecht, zoals Rodney Antwi en Anthony Berenstein.

Catering in ’t Wed & Waard Lounge
Tickets voor de Jupiler League-wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Volendam zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die gaat vanavond om 19.00 uur open. Let op: de catering is in de ’t Wed & Waard Lounge vanavond. Lees daar HIER meer info over.

Live verslag
Er vanavond niet bij? Flitsen van de wedstrijd komen voorbij op FOX Sports, dat een schakelprogramma uitzendt. Liever alle ins en outs van de wedstrijd tot je nemen? Volg dan het live verslag dat FC Utrecht doet via TWITTER