Vanavond (vrijdag) speelt Jong FC Utrecht in Almere tegen de plaatselijke FC. In het Yanmar Stadion treft de ploeg van Robin Pronk de nummer dertien van de Jupiler League, Almere City.

Voor Jong FC Utrecht is dit alweer de derde wedstrijd in een week tijd. Vorige week vrijdag speelde de ploeg van trainer/coach Robin Pronk tegen de beloftenploeg van AZ en op Tweede Paasdag speelden de beloften tegen Go Ahead Eagles in Stadion Galgenwaard. Beide wedstrijden werden gewonnen. 

Almere City
De ploeg uit Almere gaat ook met zelfvertrouwen het duel van vanavond in. Na een reeks van zeven wedstrijden zonder overwinning werd er op Tweede Paasdag tegen RKC Waalwijk overtuigend met 0-4 gewonnen. Het team van trainer/coach Jack de Gier zal er vanavond alles aan willen doen om de drie punten in Almere te behouden. 

Doelpuntenregen 
Een duel tussen Jong FC Utrecht en Almere City FC, dan is één ding zeker: doelpunten! Eerder dit seizoen werd het namelijk 2-4 voor de Almeerders op Sportpark de Westmaat in Spakenburg. Destijds was het Arsenio Valpoort die met twee doelpunten een belangrijke rol speelde voor de ploeg uit Almere. Met zestien doelpunten uit 33 wedstrijden is de rechtsbuiten ook clubtopscorer van Almere City.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Almere City - Jong FC Utrecht begint vanavond om 20.00 uur. Flitsen van het duel passeren de revue in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag, dat om 19.50 uur begint. Voor een live verslag van de volledige partij biedt Twitter uitkomst. De mediacrew van FC Utrecht doet vanuit Almere via DIT KANAAL live verslag van het duel.