FC Utrecht en Tele2 maakten vandaag bekend dat Gwendolyn Loois, directeur van PLEKvoor (www.plekvoor.nl), een bedrijf dat slimme, duurzame, modulaire woonproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt, op zondag 8 april Eindbaas voor een dag is bij FC Utrecht. FC Utrecht speelt die dag een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.
 
‘Eindbaas voor een dag’ is een initiatief van Tele2 en FC Utrecht’s grootaandeelhouder Frans van Seumeren om kleine bedrijven te ondersteunen. Want eindbazen, dat zijn ondernemers die elke dag altijd en overal onbeperkt willen werken. En zo’n echte ondernemer, die mag wel eens in het zonnetje worden gezet.
 
Gwendolyn en haar collega’s of vrienden worden opgehaald en thuisgebracht door de spelersbus van FC Utrecht. Zij bekijken we wedstrijd vanuit een Skybox en PLEKvoor prijkt tijdens de wedstrijd op de boarding en de shirts van FC Utrecht.
 
Frans van Seumeren, eindbaas van FC Utrecht: “Toen Tele2 me benaderde met dit idee heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Zo’n actie laat zien dat Tele2 anders is dan andere marktpartijen. Het toont dat ze klaarstaan voor ondernemers, in woorden en in daden.”
 
Barry Wissink, directeur zakelijk van Tele2: “Deze actie is Tele2 ten voeten uit. Het gaat om ondernemen en kansen pakken. Dat kan bij Tele2. We hebben mobiele oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine bedrijven. En als jij kijkt naar alle enthousiaste reacties op deze campagne, dan zijn er veel daadkrachtige ondernemers, die hun kans pakken.”
 
Deelnemers
Eindbazen konden zich aanmelden om de rol van Eindbaas van FC Utrecht voor een dag van Frans van Seumeren over te nemen. De actie op Facebook was een groot succes en van alle eindbazen kwam Gwendolyn als gelukkige uit de (spelers)bus.
 
Kan er maar één de winnaar zijn?
Nee, want vanwege het grote succes stelt Frans in het najaar van 2018 deze ‘baan voor een dag’ nog eenmaal ter beschikking. Ben je ook een ondernemer met eindbaasambities? Hou dan de berichten van FC Utrecht goed in de gaten en profiteer van de mobiele oplossingen van Tele2.