Onder stralende omstandigheden was FC Utrecht O12 vandaag Willem II O12 de baas. De spelers legden veel energie in het verdedigen en konden daarom vaak snel de bal veroveren. Jahlani, Torben, Sohaib, Abdeljallil en Finn werkten vandaag hard en zorgden goed voor het druk zetten, terugsluiten en dubbelen. Daarnaast stonden Laszlo, Sven en Olivier steeds klaar om voor hun man te komen maar ook om rugdekking te geven als dit even nodig was. Willem II kreeg zo geen lucht en wij waren dominant. In aanvallend opzicht konden we het soms beter uitspelen en hebben we helaas veel kansen gemist. Gelukkig werden er ook een paar mooie doelpunten gemaakt. Uiteindelijk leidde dit tot een verdiende overwinning waar het hele team samen aan heeft gewerkt. Deze samenwerking en bereidheid zien we de afgelopen weken al langer terug bij O12 en daarom zit het team in een goede reeks.

Uitslag
Blok 1: 0-0 / 2-0
Blok 2: 1-0 / 0-0
Blok 3: 1-0 / 1-1
Blok 4: 1-0 / 0-2
Totaal: 6-3