Op een mooie zonnige dag was de tegenstander vandaag Sparta. De wedstrijd werd gespeeld op gras dit keer. Al na 2 minuten scoorde Jayden Notopawiro uit een balletje dat breed werd gegeven door Aurelio Oehlers die door een  goede individuele actie dwars door de verdediging van de tegenstander heen  dribbelde.

In de 20e minuut werd er een goede kantwissel gespeeld waardoor Lucas Conen alle tijd had voor een goede voorzet. De bal werd niet goed weggewerkt door Sparta waar uiteindelijk Storm Streng van profiteerde en de 0-2 scoorde. Wij waren de eerste helft zeer dominant, scoorden 2 goede doelpunten en er werd geen kans weggeven.

De 2e helft was het een ander spelbeeld. Sparta had het meeste balbezit en creëerde een aantal kansen. Doordat Sparta voor de gelijkmaker ging ontstond er veel ruimte achter hun verdediging.  Wij creëerde daardoor nog 2 á 3 100%  kansen. Helaas werd dat niet in doelpunten omgezet. Uiteindelijk waren wij de terechte winnaar en zijn we bezig met een zeer goede reeks van 4 winst partijen achter elkaar !!