Gisteravond waren ruim 100 Business Club leden te gast in de winkel van Only for Men in Nieuwegein. De trotse kledingpartner van FC Utrecht stelde haar zaak open voor een voetbalcafé met aan tafel niemand minder dan FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong, ambassadeur en oud-speler Gert Kruys en presentator Hans Kraay junior.

Op de eerste verdieping van de winkel in hartje centrum Nieuwegein stond de champagne klaar voor de aanwezige Business Club leden. Voor één keer was de ‘one stop-shop’ van Only for Men omgetoverd tot een heus voetbalcafé. Han Sterk, Director of Retail bij de ‘modeketen voor de mannen van Nederland, heette iedereen welkom en vertelde kort over de succesvolle opmars van het bedrijf.

Sterk haalde achtereenvolgens Kruys, de Jong en Hans Kraay jr. het podium op om op een luchtige manier het laatste voetbalnieuws met de heren door te nemen. Echter was er ook tijd voor een serieuze discussie, onder meer over het tot dusverre succesvolle seizoen van FC Utrecht. Aanvoerder Willem Janssen, aanwezig bij het Business event, werd door Kraay jr. zelf genoemd als potentieel Oranje-international en ook de aanwezige Mark van der Maarel en Cyriel Dessers werden bewierookt als steunpilaren van het huidige FC Utrecht.

Na afloop van het voetbalcafé was er uitgebreid de mogelijkheid om met korting te shoppen, waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. Tevens stelde Napoleon Grills, ook sponsor van FC Utrecht, haar exclusieve BBQ’s tentoon aan de leden van FC Utrecht Business.

Martijn Standaart. Commercieel Directeur FC Utrecht sloot de af en benadrukte het succes van deze avonden en de onderlinge samenwerking tussen de businessleden en bedankte Only for Men voor het organiseren. Arthur Feenstra, eigenaar van Only for Men, was enthousiast over het georganiseerde Business event: ‘Wij zijn dit jaar toegetreden als kledingpartner van FC Utrecht en leveren onder meer de clubkostuums van de spelers, technische staf en het personeel. Echter willen wij ook voor Business Club leden gave activiteiten organiseren. Zo gingen we eerder met een volle bus Business Club leden naar de uitwedstrijd tegen Vitesse en vinden wij het super om nu deze grote groep te mogen verwelkomen bij onze winkel in Nieuwegein.’

‘Op avonden als deze komen Business Club leden van FC Utrecht dichter bij elkaar. Lekker over voetbal praten met FC Utrecht-coryfeeën en spelers onder het genot van een biertje zorgt voor een nog grotere binding met de club’, aldus Paul Pessel van Business Club lid Paul Pessel Sport.