Eén van de 64 uitverkorenen die mag deelnemen aan de prestigieuze FUT Champions Cup in het Engelse Manchester is FC Utrecht’s eSporter Danny Hazebroek. Via social media doet FC Utrecht vanaf vandaag, en de komende dagen, verslag van de verrichtingen van de Culemborger.

Een kijkje achter de schermen bij de FUT Champions Cup en updates van de wedstrijden die Hazebroek speelt in Victoria Warehouse in Manchester krijg je via onder meer INSTAGRAM en TWITTER. De komende dagen publiceert FC Utrecht op YOUTUBE elke dag een videoverslag van de FUT Champions Cup.

De FUT Champions Cup is een door gamereus EA Sports georganiseerd toernooi. Het evenement kent een prijzenpot van 200.000 Amerikaanse dollar. Hazebroek plaatste zich in februari voor de FUT Champions Cup, door op de 23ste plaats van de wereldranglijst te eindigen die maand. De FUT Champions Cup wordt gehouden in Victoria Warehouse van vrijdag 13 tot en met zondag 15 april. De zestien beste spelers van het toernooi - acht op PlayStation, acht op Xbox - plaatsen zich voor de zogeheten Global Series, die later dit jaar worden gehouden.

Danny Hazebroek blikt vooruit op de FUT Champions Cup: