Aankomende zondag speelt FC Utrecht een uitwedstrijd in Rotterdam. Die dag staat de wedstrijd tegen Feyenoord op het programma. FCUtrecht.nl sprak in aanloop naar deze kraker met trainer/coach Jean-Paul de Jong.
 
“Over de veerkracht die het team afgelopen zondag getoond heeft ben ik tevreden”, blikt De Jong terug op de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Dat betekent dat wij ons niet zomaar neerleggen bij een tegenvaller en dat moet ook de mentaliteit zijn die morgen wordt gevraagd.”
 
Feyenoord
Aanstaande zondag speelt FC Utrecht voor de honderdste keer in de historie tegen Feyenoord. “Ik denk dat het een mooi affiche is en een goede wedstrijd voor spelers om zichzelf te meten. Wedstrijden als deze worden vaak beslist door individuele momenten. Aan ons de taak om slim te zijn en fysiek sterk te blijven.”
 
Vierde plaats
Feyenoord staat momenteel op de vierde plaats. Voor FC Utrecht is het dus belangrijk een goed resultaat te behalen. “Het is een wedstrijd tegen een directe concurrent voor plek vier, bij winst kunnen we op twee punten achterstand komen en worden het nog een paar spannende laatste wedstrijden.”
 
Inzetbaar
Gyrano kerk is na zijn vijfde gele kaart geschorst en over Yassin Ayoub zegt De Jong: ”Yassin heeft de hele week meegetraind met het team en is weer volledig inzetbaar”.