Bij de thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht tegen FC Volendam (maandag 9 april) en Fortuna Sittard (vrijdag 20 april) zijn hapjes en drankjes voor bezoekers verkrijgbaar in de ’t Wed & Waard Lounge op de tweede verdieping van het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard. De publiekscateringpunten op de promenades blijven bij die partijen gesloten.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben uiteraard gratis toegang tot de wedstrijden van Jong FC Utrecht tegen FC Volendam en titelkandidaat Fortuna Sittard. Losse tickets voor die wedstrijden zijn á 10 euro verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.

De ’t Wed & Waard Lounge van Stadion Galgenwaard is bij de duels van Jong FC Utrecht open voor, tijdens en na de wedstrijd. Bezoekers kunnen de ruimte via de hoofdentree van het stadion bereiken en vanuit de ’t Wed & Waard Lounge naar de tribunes; en vice versa. In de ’t Wed & Waard Lounge kan worden betaald met PIN en Betaalkaart.