Een heel belangrijke wedstrijd voor de O15, een FC Twenty dat moest, en een FCU dat wilde winnen. Bij winst zou FCU zich 100% zeker spelen bij de eerste acht. Vanaf minuut één was Utrecht scherp en goed bij de les. Voor Oud FCU trainer Mourad El Idrissi  (nu FC Twente) was het erop of er onder. De spaarzame speldenprikjes in de eerste helft van FC Twente waren niet genoeg  om FC Utrecht pijn te doen. Juruël Bernadina scoorde in de 17de minuut, na een uitstekende dieptepass van Kjeld van den Hoek. Utrecht bleef domineren en bleef op zoek naar de tweede treffer. Het aandringen werd in de 29ste minuur beloond, na prachtig combinatie spel door de as, 2-0 Achraf Boumenjal.

De tweede helft hield FCU makkelijk stand en had veel kansen op de 3-0. De O15 staat bekend om de prachtige tegentreffers, ook deze. Van 25 meter werd de treffer van FC Twente prachtig in de kruising geschoten. De wedstrijd werd hierna rustig uitgespeeld en terecht gewonnen.

FCU O15 is bij de eerste acht geëindigd en speelt volgend jaar in de hoogste poule.

FC Utrecht O15 - FC Twente O15 2-1

Juruël Bernadina  1-0
Achraf Boumenjal 2-0