Een jaarlijks terugkerend fenomeen is het bij FC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis: de zogeheten WKZ-week. Deze week bezoeken delegaties van de Eredivisionist het Utrechtse kinderziekenhuis. Op zondag 8 april, als FC Utrecht tegen ADO Den Haag speelt in Stadion Galgenwaard, zijn de rollen omgedraaid. Die dag worden kinderen en hun families als vips onthaald in het Utrechtse stadion, waar ze een onvergetelijke dag beleven. Een overzicht van het programma van de WKZ-week.

Maandag 19 maart – Tiger en Tigergirl op bezoek
FC Utrecht’s mascottes Tiger en Tigergirl verrichten in de centrale hal van het Wilhelmina Kinderziekenhuis de aftrap van de WKZ-week. In de hal is er voor de kinderen uitgebreid de gelegenheid te spelen met de mascottes en met hen op de foto te gaan. De mascottes gaan ook langs de afdelingen.

Dinsdag 20 maart – Voetballen in de hal
Trainers van FC Utrecht verzorgen in de centrale hal van het Wilhelmina Kinderziekenhuis laagdrempelige voetbalactiviteiten. Eén van de spelonderdelen op het programma: voetbowlen. De trainers gaan ook langs de afdelingen.

Woensdag 21 maart – Spelers op bezoek
Spelers van FC Utrecht laten zich het hemd van het lijf vragen in het Auditorium tijdens een heuse Kids Persconferentie. Als het vragenvuur is gedoofd, verkassen de spelers en kinderen naar de centrale hal voor een meet & greet en het spelen van spellen. In de loop van de middag maakt een aantal spelers ook een rondgang langs de afdelingen.

Donderdag 22 maart – Gamen met eSporters
Kinderen die verknocht zijn aan games als FIFA18 en Fortnite kunnen in de centrale hal van het Wilhelmina Kinderziekenhuis de strijd aanbinden met FC Utrecht’s eSporter Danny Hazebroek en Lode de Boo.

Vrijdag 23 maart – OldStars lezen voor
Ook het OldStars-team van FC Utrecht wordt dit jaar betrokken bij de WKZ-week. Spelers van het team, dat bestaat uit zestigplussers die walking football spelen, bezoeken het kinderziekenhuis om kinderen aan bed voor te lezen uit een FC Utrecht-avonturenboek.

Zondag 8 april – Kinderen te gast bij FC Utrecht - ADO Den Haag
Op zondag 8 april zijn de rollen omgedraaid. Dan zijn de kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis te gast bij FC Utrecht. Ze worden opgehaald met de spelersbus van het eerste elftal en worden in Stadion Galgenwaard als vips behandeld. Zo bekijken ze de wedstrijd vanuit skyboxen, op door sponsors van FC Utrecht beschikbaargestelde seats. Rondom de wedstrijd staat de kinderen nog tal van leuke verrassingen te wachten.