FC Utrecht, Henri & Herman en Arval hebben hun samenwerking voor de komende jaren bevestigd. Het nieuwe langdurige partnership houdt onder meer in dat de spelers, trainers en medewerkers van FC Utrecht gaan rijden in Henri & Herman Opels die worden geleased bij Arval.
 
Henri & Herman is een naam die klinkt als een klok in autoland. De dealer uit de regio Utrecht is bovendien al jaren partner van FC Utrecht. Het bedrijf heeft vier vestigingen: in Amersfoort, Bilthoven, Nieuwegein en Utrecht. Geerlof Stam, directeur van Henri & Herman en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Opel-dealergroep: “We zijn niet alleen zeer verheugd en trots dat we deze succesvolle samenwerking voortzetten. Het is voor ons en onze medewerkers ook gewoon veel FUN: we doen het met veel plezier.”
 
Arval uit Houten is gespecialiseerd in autoleasing, waarbij zij al het werk en de risico’s uit handen neemt. Zij biedt haar klanten – van consumenten en ZZP’ers tot grote internationale bedrijven – mobiliteitsoplossingen op maat. “Het is voor Arval een eer om de samenwerking met FC Utrecht voort te zetten en verder te intensiveren. We versterken zo de band met de regio en dat biedt ons kansen om onze naamsbekendheid te verhogen en ons netwerk te versterken. Samen met Henri en Herman hebben we veel moois te bieden aan iedereen die FC Utrecht een warm hart toedraagt”, zegt Commercieel Directeur Matthijs Wouters van Arval.
 
“Het is een zeer goed teken dat deze mooie bedrijven hun vertrouwen uitspreken in FC Utrecht met deze langdurige en intensievere samenwerking. We zullen de komende periode veel activaties met elkaar gaan lanceren zowel richting de businessclub als naar onze supporters,” aldus Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht.