Met vier spelers is FC Utrecht vertegenwoordigd in de voorselectie van Oranje Onder 18. De talenten Fabian de Keijzer (foto), Mohamed Mallahi, Stijn Schilder en Tommy St. Jago staan op de voorlopige spelerslijst die bondscoach Bert Konterman heeft samengesteld voor de oefeninterland tegen Italië Onder 18.

De Nederlandse talenten nemen het op vrijdag 23 maart in het Italiaanse Biella op tegen hun leeftijdsgenoten uit Italië. Uit welke spelers de Nederlandse delegatie voor die trip bestaat, maakt keuzeheer Konterman op vrijdag 16 maart bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 18:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Issam El Maach (Ajax), Justin de Haas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Daniël van Kaam (FC Groningen), Tapmahoe Sopacua (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Tijn Daverveld (PSV), Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam), Darwin Heuvelman (Sparta Rotterdam), Hicham Acheffay (Vitesse), Thomas Buitink (Vitesse), Richie Ephraim Musaba (Vitesse).