Dubbel feest was het afgelopen zondag in Stadion Galgenwaard. Niet alleen werd er met 5-1 gewonnen van directe concurrent Vitesse, ook werd in de ’t Wed & Waard Lounge de Ladies Day gehouden. Business Club lid Ekris BMW zorgde ervoor dat enkele Ladies deze dag in stijl werden gereden naar Stadion Galgenwaard met hun ophaalservice. Voor de ruim 150 dames aanwezige dames in de ’t Wed & Waard Lounge stond bij binnenkomst een glas Aperol Spritz klaar. De dames genoten vervolgens onder meer van stands met sieraden, wijnen, lingerie en cosmetica-producten.
 
Terwijl op de grasmat van Stadion Galgenwaard de mannen van Jean-Paul de Jong de strijd aanbonden met de Arnhemmers, zaten de enthousiaste dames binnen klaar voor een heuse Ladies-bingo georganiseerd door Holland Casino Utrecht. Fanatiek werd er meegestreden om de prijzen die de aanwezige standhouders beschikbaar hadden gesteld. De tweede helft keken de dames vanuit een speciaal gereserveerd vak op de hoofdtribune.
 
Na afloop van de wedstrijd zorgden Henk Dissel en Mike Peterson voor een spetterende muzikale afsluiting van een zeer geslaagde middag. Als verrassing kwam verdediger Mark van der Maarel – door de dames uitgeroepen tot hun Man of the Match – nog langs in de ’t Wed & Waard Lounge om de dames te bedanken voor zijn uitverkiezing. Bij het verlaten van het stadion stond er voor alle aanwezige dames een goodiebag klaar die vol enthousiasme in ontvangst werd genomen.
 
Judith Blume, eigenaar van W3 Wijnen, over de Ladies Day: ‘Het was een zeer geslaagde middag in Stadion Galgenwaard! Voor ons al Business Club lid was dit een uitgelezen mogelijkheid om ons wijnbedrijf te presenteren aan de Business Club leden van FC Utrecht, de dames ditmaal in het bijzonder!’