Het lukte Jong FC Utrecht vanavond niet om de punten mee te nemen naar Utrecht. FC Eindhoven was in het eigen Jan Louwers Stadion te sterk en won met 5-2. FCUtrecht.nl sprak na de partij met trainer/coach Robin Pronk van de beloftenploeg.

"Het was een teleurstellende wedstrijd", aldus Pronk. "Gewoon al na vier minuten lag hij er in. Dat was al een dramatisch moment. Twee spelers die tegen elkaar aan schieten of koppen, dat is geen fijn begin. Dan kom je uiteindelijk nog terug in de wedstrijd door de 2-1 van Nick Venema en denk je ook dat er nog meer in zit. Maar na een kwartier in de tweede helft is de wedstrijd gespeeld natuurlijk." 

Volgens Pronk was het een avond waarin er wellicht nog meer doelpunten konden vallen: "Het had ook 7-4 kunnen worden. Wij hebben slecht gebruik gemaakt van de ruimtes die er lagen en als team ook heel matig verdedigd. Dat is niet alleen de taak van de verdediging, maar dat moet je met elkaar doen. Met elkaar afspraken nakomen en dat doen we niet. Daarom krijg je vijf doelpunten tegen."