Op een zonovergoten Zoudenbalch moest FC Utrecht  het opnemen tegen PSV O15. PSV speelde in een 1-4-3-3 formatie met de punt naar voren. Dit systeem viel prima bij het 1-4-4-2 spelende FC Utrecht. Al na 5 minuten had FC Utrecht een grote kans om op voorsprong te komen. Helaas werd de kans niet benut door Juruël Bernadina die een zeer verdienstelijk wedstrijd speelde. De 1-0 was een in de zesde minuut, zeer goed uitgespeelde goal met Juruël Bernadina in de voorbereiding. Zijn voorzet werd netjes afgerond door Maxwell Rodriques. Tien minuten later volgde de eerste kans van PSV uit een spelhervatting……. 1-1.

Na de rust was het FC Utrecht dat probeerde om een goal te forceren. Door veel interventies van de uitstekend spelende Erman Kurt kon FC Utrecht de druk goed op het middenveld houden. Helaas door een moment van verkeerde keuzes (uitstappen en niet doordekken) werd in minuut 40, de 2-1 door PSV gemaakt.  Dit was voor PSV direct de ommekeer om de wedstrijd dood te spelen. FC Utrecht bleef drukken maar kwam de hele tijd de uitstekende  keeper van PSV op hun pad tegen. Een spaarzame aanval in de 53ste minuut, leverde voor PSV een corner op welke prachtig werd afgerond door een PSV middenvelder. Al met al een onterechte nederlaag voor FC Utrecht………….