Lidmaatschap Junior Tigers tijdelijk gratis uit te proberen!

01 maart 2018
Jongste FC Utrecht-supporters opgelet! Vanaf vandaag – 1 maart 2018 – bieden Tiger en Tigergirl het lidmaatschap voor de Kidsclub van FC Utrecht tijdelijk gratis aan. Zo kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar tot het einde van het seizoen ervaren hoe het is om een Junior Tiger te zijn! 
Altijd al eens het gras van Stadion Galgenwaard aan willen raken? Mee willen lopen in de spelers line up of deel willen nemen aan de vlaggenparade vlak voor het begin van de wedstrijd? Als Junior Tiger maak jij hier kans op en ontvang je bovendien hoge korting op jouw wedstrijdkaartjes! Voor slechts €20,- bezoek jij al je favoriete club samen met je ouder of begeleider. En als dat nog niet gek genoeg, dan mogen leden ook nog eens gratis naar de Jupiler League thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht!

In de agenda van Tiger en Tigergirl staan tot slot nog een aantal mooie activiteiten, exclusief voor onze kidsclubleden. Zin in een voetbaltoernooi op hét trainingscomplex van FC Utrecht? Of wil jij de Gouden Tijger-award overhandigen aan de beste speler van de maand? Zorg dan dat jij je snel inschrijft!

Ben jij er klaar voor om de leukste avonturen te beleven met de Junior Tigers Kidsclub? Schrijf je hier in!