Het is Jong FC Utrecht niet gelukt om na de nederlaag tegen FC Eindhoven de drie punten te pakken tegen Jong PSV. Op Sportpark De Westmaat werd het 1-4 voor de ploeg van Dennis Haar.

Minuut 83. Sylla Sow kopt de bal vanaf de rand van het Eindhovense zestienmetergebied richting de goal van Luuk Koopmans. Vlak voordat die het doel bereikt is het Robin Zwartjens die de bal nog naar de andere kant van de goal mikt. Het aanwezige publiek begint te juichen, 1-3. Zou het?
 
Vijf minuten
De beloftenploeg uit Eindhoven begon sterk aan de wedstrijd. In de eerste  fase kwam Jong FC Utrecht niet aan de bal.Na vijf minuten is het dan ook oud-speler van Jong FC Utrecht Dani van der Moot die de bal aanneemt en hem in de verre hoek schiet. Een vroege achterstand voor de ploeg van Robin Pronk.

Zwartjens
In de 77e minuut scoort Matthias Verreth de 0-3, maar niet veel later is het Robin Zwartjens die de aansluitingstreffer binnen weet te koppen. 1-3. Op de tribunes heerst een gevoel dat de beloftenploeg uit de Domstad wellicht wel meer kan laten zien. Maar helaas. Vier minuten later is het Matthias Verreth die de bal achter Thijmen Nijhuis schiet. De vierde treffer van Jong PSV waarmee hij de wedstrijd beslist.
 
Beloftenploeg
Jong PSV was de tweede Eindhovense ploeg in een week tijd. 30 maart speelt Jong FC Utrecht voor de tweede keer op rij tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ, in Alkmaar, de tegenstander voor Jong FC Utrecht.

Jong FC Utrecht – Jong PSV 1-4 (0-2)
5. Dani van der Moot 0-1
31. Marcel Ritzmaier 0-2
77. Matthias Verreth 0-3
82. Robin Zwartjens 1-3
86. Matthias Verreth 1-4
 
Gele kaarten: Bram van Vlerken (Jong PSV), Rick Mulder (Jong FC Utrecht), Redouan El Yaakoubi (Jong FC Utrecht), Marcel Ritzmaier (Jong PSV)

Toeschouwers: 170
 
Scheidsrechter: Christian Mulder
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Nijhuis; El Yaakoubi, Zwartjens, Van der Velden (72. Tesselaar), Brinkman; Mulder (45. Loukili), Van der Meer, Pattynama; Venema, Sow, Joosten
 
Opstelling Jong PSV:
Koopmans; Van Vlerken, Abels, Soulas, Paal (80. Wallenburg); Duarte, Rigo, Ritzmaier; Daneels (84. Rommens), Van der Moot (75. Konings), Verreth