Het is Jong FC Utrecht vanavond niet gelukt om de drie punten mee terug naar Utrecht te nemen. In het Jan Louwers Stadion werd het 5-2 voor FC Eindhoven.
 
Supporters bibberen op de tribunes. De bal vliegt de lucht in en belandt bij een speler die de bal naar voren wilt schieten. In plaats van de gewenste richting raakt hij de bal volledig verkeerd en stuurt hij de bal richting de zijlijn. Het is typerend voor de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong FC Utrecht waarin veel dingen misgingen.
 
Opening
Na vier minuten lag de bal al in het doel bij Jong FC Utrecht. Een corner voor de Eindhovenaren resulteerde in een flipperkast in het zestienmetergebied van Jong FC Utrecht. De bal werd er een paar keer weggekopt, maar uiteindelijke belandde de bal perfect voor de voeten van clubtopscorer Mart Lieder. Die wist er wel raad mee en schoof de bal gelijk achter doelman Thijmen Nijhuis. Hierdoor keek de ploeg van Robin Pronk al erg vroeg tegen een achterstand aan.
 
Lieder
Mart Lieder was vanavond weer de grote man bij FC Eindhoven. Eerder dit seizoen was hij met zijn twee doelpunten op Sportpark De Westmaat belangrijk voor de 1-2 overwinning. Vanavond speelde hij een weer een belangrijke rol bij zijn terugkeer van een blindedarmontsteking. Van de vijf doelpunten nam hij er drie op zijn rekening. Een hattrick dus. Dit werd door trainer/coach David Nascimento beloond met een publiekswissel.
 
FC Eindhoven - Jong FC Utrecht 5-2 (2-1)
4.  Mart Lieder (1-0)
28. Elton Kabangu (2-0)
38. Nick Venema  (2-1)
50. Mart Lieder (3-1)
55. Tibeau Swinnen (4-1)
65. Mart Lieder (5-1)
76. Nick Venema (5-2)
 
Gele kaarten: Redouan El Yaakoubi (Jong FC Utrecht), Rodney Klooster (FC Eindhoven)
 
Toeschouwers: 2346
 
Scheidsrechter:
Freek van Herk
 
Opstelling FC Eindhoven:
Hooyberghs; Van Landschoot, Matthys, De Wilde, Klooster; Swinnen (84. De Silva), Achenteh, Van den Boomen; Kabangu, Lieder (82. Thomas), El Hasnaoui (79. Kada)
 
Opstelling FC Utrecht:
Nijhuis; El Yaakoubi, Zwartjens, Peijnenburg, Brinkman; Loukili (45. Sow), Rick van der Meer, Özbozkurt (67. Mulder); Mallahi, Hilterman (73. Dekkers), Venema