Jong FC Utrecht speelt vanavond (vrijdag) op Sportpark de Westmaat tegen Jong PSV. Het Jupiler League-duel tussen de beide beloftenploegen begint om 20.00 uur.

Voor de ploeg van trainer/coach Robin Pronk is dat de tweede Eindhovense ploeg in een week tijd. Vorige week trof de beloftenploeg FC Eindhoven, dat duel ging helaas met 5-2 verloren. "Het was een teleurstellende wedstrijd", aldus Pronk. De ploeg wilt zich vandaag tegen Jong PSV revancheren. 

Jong PSV
De ploeg van Dennis Haar komt met een goed gevoel richting Spakenburg. De Eindhovenaren staan op een zesde positie en wonnen vorige week met 2-1 van FC Volendam. De beide ploegen troffen elkaar al eerder dit jaar. Op Sportcomplex De Herdgang werd het 2-0 voor Jong PSV, door doelpunten van Sam Lammers en Albert Gudmundsson. 

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong PSV begint vanavond op Sportpark De Westmaat om 20.00 uur. Flitsen van het duel passeren de revue in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag, dat om 19.50 uur begint. Voor een live verslag van de volledige partij biedt Twitter uitkomst. De mediacrew van FC Utrecht doet vanuit Spakenburgf via DIT KANAAL live verslag van het duel.