Jong FC Utrecht speelt vanavond (vrijdag) in het Jan Louwers Stadion tegen FC Eindhoven. Het Jupiler League-duel tussen de nummer zeventien en de nummer twintig van de competitie begint om 20.00 uur.

De ploeg van trainer/coach Robin Pronk wilt zichzelf graag revancheren na het verlies tegen NEC. In Stadion Galgenwaard verloor Jong FC Utrecht met 0-2. "We misten agressiviteit en felheid in die wedstrijd", stelde Pronk na het duel met de Nijmegenaren. Die twee eigenschappen moet de ploeg vanavond tegen FC Eindhoven wel laten zien. 

FC Eindhoven
De manschappen van trainer/coach David Nascimento wachten al een tijd op een overwinning. De laatste zes wedstrijden gingen verloren. Op 2 februari tegen RKC Waalwijk pakten de Eindhovenaren voor het laatst de drie punten. Na de 4-0 nederlaag tegen Jong Ajax afgelopen maandag zullen zij vanavond extra gebrand zijn om de punten in Eindhoven te houden.

Afstandsschot
Op De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg won FC Eindhoven eerder dit jaar met 1-2 van de Utrechtse beloftenploeg. Destijds was het Jeredy Hilterman die de score opende met een schitterend afstandsschot vanaf een meter of dertig. De beloftenploeg trakteerde in de eerste helft het publiek op prachtig voetbal maar wist dit helaas niet om te zetten in een overwinning. De clubtopscorer van FC Eindhoven, Mart Lieder, zorgde ervoor dat de Eindhovenaren toen met de drie punten ervandoor gingen.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd FC Eindhoven - Jong FC Utrecht begint vanavond in het Jan Louwers Stadion om 20.00 uur. Flitsen van het duel passeren de revue in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag, dat om 19.50 uur begint. Voor een live verslag van de volledige partij biedt Twitter uitkomst. De mediacrew van FC Utrecht doet vanuit Eindhoven via DIT KANAAL live verslag van het duel.