Vanavond (vrijdag) speelt Jong FC Utrecht op het traingingscomplex van AZ een wedstrijd tegen de beloftenploeg uit Alkmaar. Het duel begint om 20.00 uur in Wijdewormer. 

Vorige week vrijdag speelden de beloften van FC Utrecht op Sportpark De Westmaat nog tegen Jong PSV. Die wedstrijd ging met 1-4 verloren. "Een ontevreden gevoel, dat lijkt me duidelijk", zei Robin Pronk na afloop van dat duel. Vanavond treft het beloftenteam van de FC uit de Domstad Jong AZ.

Jong AZ
Jong FC Utrecht speelt twee keer in één week tegen een 'Haar'. Martin Haar is trainer van Jong AZ, zijn zoon Dennis is de oefenmeester bij Jong PSV. Jong AZ staat momenteel op een vijftiende positie. Vorige week speelde de ploeg uit Alkmaar tegen Jong Ajax. Net als Jong FC Utrecht eerder dit seizoen, wisten ook de Alkmaarders te stunten door te winnen van de nummer twee uit de Jupiler League. Op De Toekomst werd het 0-1 voor Jong AZ.

Eigen doelpunt
Jong FC Utrecht en Jong AZ troffen elkaar al in september 2017 op Sportpark De Westmaat. Toen was het Pantelis Hatzidiakos die met een eigen doelpunt de wedstrijd beslitste in het voordeel voor Jong FC Utrecht. Bij een klutsbal verdween de bal uiteindelijk via zijn been in het eigen doel. 1-0.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong AZ - Jong FC Utrecht begint vanavond in Wijdewormer om 20.00 uur. Flitsen van het duel passeren de revue in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag, dat om 19.50 uur begint. Voor een live verslag van de volledige partij biedt Twitter uitkomst. De mediacrew van FC Utrecht doet vanuit Wijdewormer via DIT KANAAL live verslag van het duel.