Andermaal maakt FC Utrecht’s Twaalfde Man zich in grote getalen op voor een awayday. Voor de uitwedstrijd van zaterdag tegen Willem II zijn nu al 484 uitvakkaarten verkocht. Voor wie met de bus naar Tilburg reist: het vertrek is zaterdag om 18.30 uur.

De supportersbussen arriveren zaterdag omstreeks 18.00 uur op het voorplein van Stadion Galgenwaard en vanaf dat moment kan er ook worden ingestapt. Naar verwachting komen de bussen om 19.45 uur aan bij het Koning Willem II Stadion, waar die avond om 20.45 uur wordt afgetrapt.

Er zijn dit seizoen tot nu toe vier awaydays waarvoor méér kaarten zijn verkocht dan voor het uitduel met de Tricolores. Dat zijn NAC Breda-uit (665), Sparta Rotterdam-uit (563), FC Groningen-uit (525) en Vitesse-uit (489). Voor Willem II-uit zijn nog zolang de voorraad strekt, en uiterlijk tot en met donderdag, kaarten verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.