De maand februari was enorm succesvol voor FC Utrecht, en ook voor Gyrano Kerk! Naast zijn sterke spel wist Kerk namelijk ook nog te scoren tegen PEC Zwolle. Hierdoor won FC Utrecht met 2-1. Niet gek dus, dat hij opviel bij onze jongste supporters. Kerk werd door de Junior Tigers verkozen tot beste speler van de maand februari. Hij ontving op woensdag 7 maart zijn trofee van kidsclublid en jeugdspeler van FC Utrecht: Stan van der Linden (7 jaar).

Waarom Stan op Kerk had gestemd in de poll van de Junior Tigers? “Hij is zo sterk en snel!” Wel vroeg Stan zich af hoe dat dan kan? Hoe wordt je zo sterk en snel? “Veel trainen! Op het voetbalveld, in het krachthonk en zelfs op straat,” antwoordt Kerk. Natuurlijk komt er ook een klein beetje talent bij kijken. Maar dat blijkt Stan ook wel te bezitten, hij voetbalt bij FC Utrecht O9.

Als voetbalfanaat is Stan ook nog erg benieuwd naar de mooiste wedstrijd van Kerk. “Dat was de eerste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen FK Zenit Sint-Petersburg. We wonnen met 1-0 en er was een ongelooflijke sfeer in het stadion!”
 
Wil jij de Award van deze maand aan jouw idool overhandigen? Stem dan eind deze maand op de speler die jij het allerbeste vond en wie weet nodigen wij jou uit!
 
Eregalerij seizoen 2017/2018:
Gouden Tijger maand augustus                    Cyriel Dessers
Gouden Tijger maand september                  Zakaria Labyad
Gouden Tijger maand oktober                       Yassin Ayoub 
Gouden Tijger maand november                   Zakaria Labyad
Gouden Tijger maand december                   Willem Janssen
Gouden Tijger maand januari                        David Jensen