Verdediger Giovanni Troupée van FC Utrecht behoort tot de voorlopige selectie van Oranje Onder 20. Het team van bondscoach Peter van der Veen speelt op dinsdag 27 maart in Zeist een vriendschappelijke interland tegen Tsjechië Onder 20.

Keuzeheer Van der Veen maakt op vrijdag 16 maart zijn definitieve keurkorps voor het treffen met de Tsjechen bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Léon Bergsma (Ajax), Stan van Bladeren (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Ferdy Druijf (AZ), Jamie Jacobs (AZ), Jeremy Helmer (AZ), Rodney Kongolo (Doncaster Rovers, Engeland), Gustavo Hamer (FC Dordrecht), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jeffrey de Lange (FC Twente), Giovanni Troupée (FC Utrecht), Joey Veerman (FC Volendam), Jay Roy Grot (Leeds United, Engeland), Javairo Dilrosun (Manchester City, Engeland), Alessio Da Cruz (Parma, Italië), Kenneth Paal (PSV), Nigel Robertha (SC Cambuur), Ilias Alhaft (Sparta Rotterdam), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar), Julian Lelieveld (Vitesse), Lassana Faye (Vitesse), Tristan Dekker (VVV-Venlo).