FC Utrecht is hofleverancier van Oranje Onder 18. De FC uit de Domstad levert, net als AZ en Feyenoord, drie spelers aan de ploeg van bondscoach Bert Konterman voor de vriendschappelijke interland tegen Italië Onder 18.

Dat duel wordt gespeeld op vrijdag 23 maart. In het Lamarmora Stadion in het Italiaanse Biella wordt die dag om 14.30 uur afgetrapt. De FC Utrecht-talenten Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi (foto) en Stijn Schilder komen dan mogelijk in actie.

De selectie van Oranje Onder 18:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Justin de Haas (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Tapmahoe Sopacua (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Tijn Daverveld (PSV), Thomas Buitink (PSV).