FC Utrecht’s eSporter Danny Hazebroek reist in april af naar Manchester om daar deel te nemen aan de prestigieuze FUT Champions Cup. In dat toernooi staan de beste 128 FIFA18-spelers ter wereld - 64 op de PlayStation, 64 op Xbox - tegenover elkaar. Het door gamereus EA Sports georganiseerde evenement kent een prijzenpot van 200.000 Amerikaanse dollar.

Hazebroek plaatste zich in februari voor de FUT Champions Cup, door op de 23ste plaats van de wereldranglijst te eindigen die maand. De FUT Champions Cup wordt gehouden in Victoria Warehouse van vrijdag 13 tot en met zondag 15 april. De zestien beste spelers van het toernooi - acht op PlayStation, acht op Xbox - plaatsen zich voor de zogeheten Global Series, die later dit jaar worden gehouden.

Bekijk hier een interview met FC Utrecht’s eSporter over zijn deelname aan het toernooi in Engeland: